La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

De Chef

 

Na een moeilijk parcours tijdens zijn schooltijd en de basis van de hotellerie geleerd te hebben aan de “CERIA”en met de hulp van zijnTonton Charles, komt Marc snel in de restauratie terecht en dit zowel in de zaal als de keuken.
Heel snel kwam de zin een eigen zaak te beginnen en plots vonden we hem terug op de Brusselse markten met zijn standje van huisgemaakte quichen, taarten en andere gerechten.
Zijn idee groeide enkele jaren later uit en “Le Tartisan” was geboren.
Dit avontuur, gebasserd op het aanbieden van enkel huisgemaakte gerechten, groeide snel en werd een groot bedrijf met naam in Brussel.
Na de zaak gedurende 17 jaar te hebben laten uitgroeien tot ee bedrijf met meerdere zaken, was Marc plots en zonder het eigenkijk zelf te willen een zaakvoeder geworden en weggegroeid van zijn uiteidelijke passie: de keuken.
“A Brussel” heeft dus nu al zijn verhaal. De droom van de chef die eindelijk waaheid is geworden, een klein en gezellig restaurant, waar U de Brusselse gastvrijheid dadelijk zult terugvinden met typisch Belgische huisgemaakte gerechten.

 

 

 

ABrussel

34 Hoedemakersstraat 1000 Brussel

TEL: 0486 96 84 60  OU 02 649 01 19

ABrussel is open elke avond van maadag tot zaterdag en feestdagen.
Gesloten op zondag