La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

 

Welkom op de website van Abrussel

 

We verwachten jullie talrijk in ons nieuw restaurant.


“A Brussel”


Gelegen op 2 stappen van de Grote Markt, “A Brussel” staat voor een typisch Brusselse plek met de charme van een warme bistro waar de kookkunsten van onze grootmoeders samengaan met de inspiratie van de chef.
De sfeer zal zowel bevallen aan diegenen die houden van een gastronomisch dinner als aan diegenen die snel een schotel willen eten in een in een warm kader.
Inderdaad, het team van “A Brussel” wil ervoor zorgen dat elk evenement, of het nu Uw dagschotel op de middag, een romantisch dinner ‘s avonds of als U iets te vieren hebt, een succes wordt in sfer die U het liefst hebt.
 

 Ons idee is opgebouwd uit 2 delen. Een keueken die haar inspiratie haalt uit gerechte van vroeger en nu, maar allemaal huisbereid. Deze zoektocht naar kwaliteit vertaalt zich in een menu die evolueert met de seizoenen, maar wel altijd aan een aantrekkelijk prijs.
De chef, Marc haalt zijn inspiratie uit typisch Belgische gerechten waar hij ziojn persoonlijke toets aan geeft.
 
Om het minder formeel te maken, maakt de keuken deel uit van de zaal; U zal de chef dus letterlijk Uw gerechten zien klaarmaken.
 
Het inetrieur bestaat uit een combinatie van warme kleuren en industriele materialen.